Marian Vanghelie, AMENINŢĂRI din AREST pe modelul Elenei Udrea

| 15 mar, 10:16

Marian Vanghelie scrie, pe o pagină de socializare, că nu a dat bani vreunui jurnalist, "cu atât mai puţin lui Rareş Bogdan", precizând că nu are legătură cu anumite contracte semnate de omul de afaceri Marin Dumitru şi OTV sau alte posturi de televiziune.

Citeşte şi: Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv în dosarul de corupţie

Vanghelie a ţinut să facă aceste precizări după ce au apărut mai multe stenograme ale procurorilor DNA în care primarul susţine că poate interveni pe lângă preşedintele Klaus Iohannis, prin intermediul realizatorului TV Rareş Bogdan. Conform aceloraşi documente, în 2009, la solicitarea lui Vanghelie, societăţile controlate de Marin Dumitru ar fi încheiat contracte de publicitate de două milioane de euro cu societatea Ocram Televiziune SRL, care opera postul OTV.

"Niciodată nu am dat bani sau alte foloase drept mită, nici eu şi nici prin intermediari, unui jurnalist sau vreunui alt om de presă, cu atât mai puţin lui Rareş Bogdan, un jurnalist pe care îl consider un adevărat profesionist şi care îmi este şi amic. Nu aş fi periclitat relaţia de amiciţie şi respect pe care o am cu el, în acest fel", notează echipa de comunicare a lui Marian Vanghelie pe pagina edilului de Facebook.

Citeşte şi: Fiul lui Vanghelie, DEZMĂŢ TOTAL în SUA în timp ce tatăl e la răcoare

În cadrul aceleiaşi postări, Maria Vanghelie susţine că nu ştie nimic şi nici nu are vreo legătură cu anumite contracte semnate de Marin Dumitru, proprietar al Premier Palace Hotel, şi denunţătorul său, cu B1 TV, OTV, Antena 3 sau alte televiziuni.

De asemenea, primarul Sectorului 5 a lansat un atac dur la adresa postului de televiziune România TV.

"România TV încearcă, prin aceste declaraţii mârşave şi mincinoase, să acopere infracţiunile patronului Sebastian Ghiţă. Încă o dată, specific că nu am dat nicio sumă de bani lui Rareş Bogdan. Este o minciună şi o făcătură mizerabilă a postului lui Sebastian Ghiţă. Tot în scopul discreditării acestui jurnalist şi, mergând mai departe, în scopul discreditării a însuşi Preşedintelui României, televiziunea România TV a dat pe post o altă informaţie trunchiată, prezentată neadevărat (pasaje disparate dintr-o stenogramă), prezentând o discuţie dintre mine şi o doamnă pe care o cunosc, şi anume că Rareş Bogdan ar fi urmat să intervină la Preşedinte în ceea ce priveşte situaţia acestei doamne, care îmi povestise că împotriva ei au fost exercitate abuzuri de către DNA", mai scrie pe pagina de Facebook a lui Marian Vanghelie.

Citeşte şi: DNA clarifică apariţia numelui preşedintelui în dosarul lui Marian Vanghelie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mar, 16:13
liviuioan
--FLORARESELE PLANGE--
COPRODUCTIE--romano--indiana--turnate in DUBAI si MONACO . Scenariu si regia de pe vremea lui CATALIN VOICU--preluat apoi de MINUNEA BLONDA . La rugamintile curiosilor--MAREAN--dupa o intalnire cu producatorii--regizorii--scenaristii si dublurile lor--intalnire la un restaurant sellect--a dezvaluit meniul--VI-L ARESTAM PE GHITA---si dintre picioarele impricinatului--sare--RARES--ELENA --GUSA lui ION CRISTOIU . Floraresele fac cheta--biletul e scump---cand era PREMARELE in FONCTIE--ERA GRATIS .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ