MARIAN VANGHELIE nu poate justifica aproximativ 300.000 de euro din avere

| 20 noi, 2014

Agenția Națională de Integritate a constatat că primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie nu poate justifica aproape 300.000 de euro din avere.

În cursul anului trecut inspectorii de integritate au sesizat faptul că Marian Vanghelie nu poate justifica aproximativ 180.000 de euro din averea sa, argumentând că acesta a avut cheltuieli mult mai mari decât venituire pe care le realiza. La vremea respectivă, primarul Sectoului 5 a atacat raportul Agenției Naționale de intgritate la Comisia de Verificare a Averilor, de pe lângă Curtea de Apel București. 

În plus, Vanghelie a angajat un expert care să verifice dacă acuzațiile inspectorilor de integritate sunt întemeiate. Ca urmare a verificărilor efectuate de expertul angajat de edil, acesta a constatat că el nu poate justifica încă 100.000 de euro față de cei 180.000 de euro constatați de inspectorii de integritate. Deci în acest moment, Vanghelie nu poate justifica 280.000 de euro.

Urmează ca judecătorii de la Comsia de cercetare a averilor de la Curtea de Apel București să stabilească dacă suma nu poate fi justificată de edili. Dacă rezultatele expertiozelor ANI, dar și ale expertului angajat de Vangelie se confirmă, suma ar putea fi confiscată de la primarul Sectorului 5.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe www.polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ