Mark Zuckerberg și-a ridicat salariul: 1 dolar. Alți șefi din IT care câștigă la fel

| 02 apr, 2014

Șeful Facebook, cea mai mare rețea de socializare online, a luat un salariu de 1 dolar anul trecut, potrivit unor documente care au ajuns în presa de peste Ocean. Însă, Zuckerberg a câștigat bonusuri de aproximativ 650 de mii de dolari.

Evident, trebuie precizat și faptul că Mark Zuckerberg a ajuns la o avere de aproximativ 26 de miliarde de dolari datorită Facebook. Iată și alți șefi din alte mari companii din IT care au salariu de doar 1 dolar:

Meg Whitman. CEO HP. Are salariul de doar 1 dolar, însă trebuie spus și că în 2012 a câștigat în jur de 15 milioane de dolari datorită acțiunilor pe care le are la companie, potrivit  yahoo.ro

Sergey Brin. Co-fondator Google. Ca angajat are un salariu de 1 dolari pe an, însă averea sa crește considerabil datorită acțiunilor pe care în cadrul companiei care deține cel mai popular motor de căutare pe internet.

Larry Page. Co-fondator Google. La fel ca și Brin, acesta are salariu tot de 1 dolar pe an din 2004. În mare parte, averea sa crește la fel ca în cazul colegului său.

Larry Ellison. Oracle. Are un salariu de 1 dolar, însă trebuie precizat că primește bonusuri uriașe, de milioane de dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ