Cel mai bine plătit corespondent de ştiri din lume: 27.000 de dolari pe minut

| 16 iun, 2014

Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american Bill Clinton, este plătită cu o sumă de 26.724 de dolari pentru fiecare minut în care apare la televiziunea americană NBC, unde aceasta este jurnalist corespondent, informează businessinsider.com.

Chelsea Clinton a devenit jurnalist corespondent cu normă întreagă pentru NBC News în noiembrie 2011, după cum au anunţat atunci reprezentanţii televiziunii americane NBC.

Potrivit site-ului politico.com, care citează surse, Chelsea Clinton a semnat în 2011, cu NBC, un contract potrivit căruia urma să primească un salariu anual de 600.000 de dolari. Bazându-se pe această cifră, politico.com a calculat că Chelsea Clinton a câştigat aproximativ 26.724 de dolari pentru fiecare minut în care a apărut la NBC.

NBC News a refuzat să comenteze relatările privind salariul fiicei lui Bill Clinton. Un purtător de cuvânt al reţelei de televiziune a declarat că NBC nu comentează detaliile referitoare la contractele pe care le are cu actualii angajaţi.

Potrivit businessinsider.com, din noiembrie 2011 şi până în prezent, Chelsea Clinton a avut 14 apariţii în programele NBC News, care au totalizat 58 de minute. Pentru aceste apariţii, ea a câştigat până în prezent o sumă de aproximativ 1,55 milioane de dolari de la NBC News.

În noiembrie 2011, Chelsea Clinton a devenit a doua fiică a unui preşedinte american care a fost angajată de NBC News, după Jenna Bush Hager, fiica fostului preşedinte George W. Bush, care lucra atunci a jurnalist corespondent pentru emisiunea "Today" a NBC.

Însă, potrivit businessinsider.com, Chelsea Clinton ar putea să îşi întrerupă activitatea la NBC în contextul în care este vehiculată din ce în ce mai mult o eventuală candidatură a mamei sale, Hillary Clinton, la alegerile prezidenţiale din SUA, din 2016.

Pe de altă parte, Chelsea Clinton, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată cu primul ei copil, după cum a anunţat aceasta în luna aprilie, fiind citată la momentul respectiv de huffingtonpost.com.

Chelsea Clinton, care este căsătorită cu omul de afaceri Marc Mezvinsky, a spus că naşterea va avea loc "la sfârşitul anului".

De asemenea, anul trecut, Chelsea Clinton a declarat că nu mai exclude posibilitatea de a păşi, într-o zi, pe urmele părinţilor săi, care formează unul dintre cele mai celebre cupluri politice din SUA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ