MARŞ FORŢAT: PNL a strâns peste 150.000 de smnături pentru demiterea lui Victor Ponta

| 13 iul, 16:43

PNL a strâns la nivel naţional 150.000 de semnături pentru demiterea premierului Victor Ponta, a declarat luni Marian Petrache, secretar general al partidului, precizând că liberalii şi-au propus să strângă un milion de semnături în cadrul campaniei "Semnează-i demisia lui Ponta", transmite Agerpres.

 

"Astăzi, avem în jur de 150.000 de semnături ce au fost strânse timp de o săptămână la nivelul tuturor filialelor din ţară. Mâine, la şedinţa Biroului Permanent Naţional, vom face o nouă centralizare pentru a vedea exact datele concrete. Ne-am propus să strângem un milion de semnături în vederea demiterii premierului Ponta. Este o acţiune politică şi face parte din campania noastră, împreună cu moţiunile de cenzură, de plecare a acestui Guvern, deoarece noi considerăm că este un lucru rău pentru România", a afirmat, Petrache, prezent la un cort special amenajat pentru această acţiune de filiala sectorului 5 a partidului.

Marian Petrache a arătat că acţiunea PNL nu îl priveşte pe "omul Victor Ponta, nici pe preşedintele PSD, ci pe premierul României". El a respins acuzele că ar exista un ''plan'' al preşedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul procurorilor, de demitere a premierului.

Citeste si: Băsescu despre Ponta: Fiecare minut în care nu-şi anunţă DEMISIA este o eroare

"Introducerea în spaţiul public a acestor idei sunt lucruri foarte grave pentru democraţia românească şi când faci asemenea afirmaţii ar trebui să existe dovezi. Suntem o ţară europeană şi e lucru foarte grav să spui că procurorii sunt amestecaţi în asemenea cazuri. (...) Să înţelegem că primul-ministru poate să facă orice şi procurorii nu au voie să instrumenteze, pentru că în felul acesta ar putea să pice un Guvern? Eu cred că trebuie să separăm lucrurile. Nimeni nu e pe viaţă, în fapt numai justiţia poate stabili dacă e vinovat de ceva", a adăugat el.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat pe 22 iunie că liberalii iniţiază o moţiune populară pentru demiterea premierului Victor Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ