Traian Băsescu: Nu am niciun dubiu că Ponta și Șova au responsabilități în afacerea Rovinari Turceni

| 13 iul, 15:09

Traian Băsescu a declarat luni, la sediul PMP, că nu are niciun dubiu privind implicarea lui Victor Ponta și a lui Dan Șova în afacerea Rovinari Turceni, iar soluția cea mai bună ar fi premierul să își dea demisia din fruntea Guvernului.

”Eu am fost adversarul acelei așa zise incompatibilități, dar de ani de zile susțin faptul că Ponta și Șova au făcut afaceri ilegale la Rovinari Turceni și iată că acum se întâmplă. Nu am niciun dubiu că Ponta și Șova au responsabilități în afacerea Rovinari Turceni, cum nu am niciun dubiu că Ponta a cerut partidului să-l protejeze pe Șova, acolo s-au falsificat probe”, a declarat Traian Băsescu.

Acesta a mai spus că singura soluție în cazullui Ponta este demisia.

”El trebuia să facă acest lucru de la bun început, de când i s-au adus la cunoștință acuzațiile. Era clar că falsificarea de documente nu l-a dus decât la inculpare, a dus la o criză politică.

PMP e prea mic să fie în negocierile la masa celor mari, poate asista. PMP nu e un partid care să negocieze”, a subliniat fostul șef al statului.

”Eu sunt criticat tot timpul. Știți pe cineva cu limbaj frumos la adresa mea? Bineînțeles că eu scriu pe facebook și îmi asum ce scriu acolo”, a fost răspunsul lui Băsescu la întrebarea dacă nu se teme că este criticat pentru limbajul folosit pe rețeaua de socializare.

Despre tinerii care au venit duminică în București, spune fostul președinte, că i-ar fi primit la Cotroceni.

”I-aș fi primit la Cotroceni cu masa pusa pentru că e foarte ușor să organizezi un protocol în care toată lumea are ce servi, le-aș fi dat o cană cu apă, niște mâncare și un spectacol, poate muzică populară, poate muzică de fanfară”, a afirmat acesta.

 

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, avertisment voalat: Dacă aş fi fost preşedinte ...

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ