Mazăre: La Mamaia au fost mai mulţi turişti de 1 Mai faţă de anul trecut

| 06 mai, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a afirmat, marţi, că în Mamaia au fost, în minivacanţa de 1 Mai, mai mulţi turişti comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, amatorii de distracţii fiind atraşi în special de cluburile din staţiune.

"A fost mai multă lume decât anul trecut. După impresia mea, e greu de făcut o statistică şi de luat datele, însă după părerea mea şi a celor cu care am discutat a fost extraordinar de bine", a spus Mazăre.

Primarul a făcut declaraţia la ieşirea din sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, unde trebuie să se prezinte săptămânal conform procedurilor controlului judiciar sub care se află în dosarul în care este cercetat penal pentru primire de mită, notează Agerpres.

Potrivit lui Mazăre, turiştii care au preferat distracţia din cluburile din Mamaia nu au fost deranjaţi de şantierele de pe faleza staţiunii.

"Cei răuvoitori n-au înţeles nici acum şase ani când am spus că vreau să promovăm staţiunea Mamaia cu fete frumoase, ca un loc de distracţie pe segmentul ăsta. Nu înţelegeţi nici acum că nu se poate construi fără să fie şantier, că dacă nu faci nimic, spuneţi că ceilalţi construiau, iar noi nu facem nimic. Şi ce legătură are distracţia cu faptul că nu e terminată faleza? N-are", a explicat Radu Mazăre.

Referitor la dosarul în care este cercetat penal pentru mită, Mazăre a afirmat că nu are noutăţi, făcând însă unele precizări cu privire la Traian Băsescu.

'Nu mai am noutăţi. Noutăţile le-aţi văzut cu toţii. Dacă preşedintele Băsescu face făţiş campanie electorală pentru madam Udrea şi pentru partiduleţul ei, e clar şi de unde şi care este motivul acestei prigoane', a susţinut primarul Constanţei.

Tag-uri: 1 Mai, Radu Mazăre
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ