Mergi cu tramvaiul 11? Trebuie să citeşti ASTA

| 19 mar, 15:41

Circulația tramvaielor liniei 11 va fi restricționată în zona Piața Sudului, începând cu data de 21 martie, ca urmare a demarării lucrărilor la unul dintre pasajele pietonale subterane adiacente pasajului rutier din zonă, a anunțat, joi, într-un comunicat de presă, Regia Autonomă de Transport București /RATB/.

În urma acestei decizii, RATB va lua măsuri de reorganizare a transportului public în zonă, după cum urmează: linia 11 va funcționa pe traseul de bază între "Cartier 16 Februarie' și Piața Eroii Revoluției, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Șoseaua Giurgiului, strada Anghel Alexandru, strada Zețarilor, până la terminal "Zețarilor'. Tramvaiele liniei 11 vor efectua opriri în stațiile aferente liniilor 4, 7, 25.

În același timp, pentru preluarea călătorilor pe tronsonul "Romprim' — "Piața Eroii Revoluției', zonă în care nu va mai funcționa linia 11 de tramvaie, se înființează linia navetă de autobuze 611. Autobuzele acestei linii vor circula de la terminalul "Romprim' pe Șoseaua Olteniței, Piața Eroii Revoluției, Șoseaua Viilor, cu întoarcere pe străpungerea Viilor-Șerban Vodă, Calea Șerban Vodă, Piața Eroii Revoluției, Șoseaua Olteniței, cu întoarcere la terminalul "Romprim'.

Autobuzele liniei navetă 611 vor efectua opriri în stațiile liniilor 232, 634.

Tot din data de 21 martie, stația de autobuze "Șoseaua Berceni', aferentă liniilor 634, N103, N124, situată pe Șoseaua Olteniței, sens Romprim, va fi reamplasată la circa 50 de metri după intersecția cu artera Intrarea Nețea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ