Metrorex nu şi-a dat acordul pentru "No Pants Subway Ride". Călătorii indecenţi vor fi amendaţi

| 07 ian, 17:23

Metrorex nu si-a dat acordul pentru evenimentul No Pants Subway Ride (Fara pantaloni la metrou), iar cei care tulbura ordinea si liniste publica sau sunt indecenti vor fi amendati, au declarat miercuri, pentru Mediafax, reprezentantii companiei.

Sursele citate au spus ca Metrorex are obligatia de a transporta pasagerii in conditii decente, iar cei care ar calatori fara pantaloni, ar da dovada de lipsa de respect fata de ceilalti calatori, precizand ca angajatii vor sesiza Politia Metrou in cazul in care cineva incalca ordinea si linistea publica sau este indecent.

"Este un act de indecenta si de lipsa de respect fata de ceilalti calatori", au precizat reprezentantii Metrorex, adaugand ca daca vor fi astfel de cazuri, se vor aplica sanctiuni conform legii.

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fara pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial incepand din 2002, este planuit sa se desfasoare pentru prima data si in Bucuresti, duminica, de la ora 15.00, cand locuitorii orasului sunt invitati sa se plimbe cu metroul fara sa poarte pantaloni.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se intampla an de an si care a inceput in 2002, in New York, la initiativa Improv Everywhere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ