Ministrul Educaţiei, despre cum se vor desfăşura cursurile din 15 septembrie

| 10 sep, 18:33

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, joi, cum se vor desfăşura cursurile unităţilor de învăţămân preuniversitar din 15 septembrie.

"Este un raport preliminar... În 6116 de unităţi de învăţământ se aplică scenariul verde, 2711 scenariul galben şi 1011 unităţi de învățământ cu scenariul roşu, la acest moment. Fără acele judeţe pe care vi le-am comunicat şi în care nu s-a luat decizia la nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă", a spus Monica Anisie.

Citeşte şi ÎNCEPEREA ANULUI ŞCOLAR: 18 şcoli din Bucureşti rămân închise luni, iar elevii învăţa exclusiv online

Monica Anisie, ministrul Educației, a precizat că, în acest moment, ”lipsesc raportările de la București, Bihor, Brăila, Dolj, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Maramureș, Prahova, Satu Mare, Suceava și Teleorman”.

Potrivit ministrului, există 43 de localități în scenariul roșu, unde cursurile se vor desfășura în sistem online.

Întrebată de jurnalişti despre tabletele şcolare, ministrul a precizat că începând de vineri, 11 septembrie, se va face distribuţia.

"De mâine, începe distribuţia, contractele au fost semnate. Operatorul economic care a câştigat licitaţia va transmite tabletele către județele respective", a mai spus ministrul Educaţiei.

Citeşte şi Orange rămâne câştigătoare pe cele 3 loturi de tablete şcolare. Nu s-a depus nicio contestaţie. Când trebuie livrate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ