Mircea Cărtărescu, despre urările de succes ale lui Victor Ponta: "Le resping cu DEZGUST"

| 09 oct, 2014

Premierul Victor Ponta a publicat aseară pe Facebook un mesaj de susţinere adresat scriitorului Mircea Cărtărescu, nominalizat la premiile Nobel pentru Literatură, înainte de anunţarea câştigătorului din acest an. Într-un comentariu la o altă postare în care Ponta este criticat pentru acest gest, Cărtărescu a afirmat că respinge cu "dezgust"urările lui Victor Ponta.

"Ii doresc mult succes lui Mircea Cartarescu maine, cand se va anunta castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura! Romania are sanse mari sa se bucure de un nou laureat!", a scris aseară premierul şi candidatul PSD la prezidenţiale, Victor Ponta.

Joi, in jurul orei 11.00, Mircea Cartarescu a reactionat, intr-un comentariu la postarea lui Iulian Tanase, afirmand: “In ceea ce ma priveste, resping cu dezgust urarile d-lui Ponta.”

În urmă cu doar 4 ani, Victor Ponta îl numea nazist pe scriitorul român,  ‘intelectual al “Fuhrerului”’.

Citeşte şi: Scriitorul francez Patrick Madiano a câştigat premiul Nobel pentru Literatură

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ