Mircea Cosma, citat la DNA Ploiești

| 19 mar, 11:57

Mircea Cosma a sosit joi la sediul DNA Ploiești. Președintele CJ Prahova a fost citat pentru a da declarații în dosarul în care Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost arestat preventiv pentru fraudare de fonduri europene.

La intrare în sediul DNA, Cosma a reiterat că se afla în spital atunci când a avut loc licitația pentru lucrările de canalizare din orașul Comarnic.

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, este reţinut în dosarul vizând fraudarea de fonduri europene.

Acesta este acuzat de DNA de constituirea unui grup infracțional organizat, schimbarea nelegală a destinației fondurilor europene și evaziune fiscală.

Mai sunt vizaţi de anchetă fiul preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, deputatul PSD Vlad Cosma, pus sub control judiciar.

În acest dosar anchetatorii suspectează că s-ar fi deturnat aproximativ 54 la sută din fondurile dintr-un proiect european, un contract de lucrări având ca obiect «Extindere reţele de canalizare în oraşul Comarnic»".

Citeşte şi DOSARUL CUMNATULUI LUI PONTA se extinde: directorul companiei SC Grossmann a fost reţinut

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ