Mircea Diaconu: Nu voi înfiinţa niciun partid politic, nici în PNL nu voi reveni

| 17 mai, 2014

Actorul Mircea Diaconu, candidat independent la europarlamentare, le-a spus sâmbătă simpatizanţilor săi, la Constanţa, că nu va înfiinţa niciun partid politic şi nici în PNL nu va reveni.

Prezent în parcul de lângă Casa de cultură din municipiul Constanţa şi rugat de o doamnă ca, în cazul în care nu va câştiga alegerile europarlamentare, să înfiinţeze şi să conducă un nou partid politic, Mircea Diaconu a exclus această variantă.

'Nu, doamnă, nu fac niciun partid politic, eu am obosit. (...) Sunt partide politice, sunt doctrine politice. (...) Structura mea este fundamental liberală, comportamentul meu a fost toată viaţa aşa. Dacă a trebuit zugrăvit, am zugrăvit eu. Cam aşa văd eu liberalismul, pui mâna şi faci. Nu poţi aşa, nu poţi aşa ... pui mâna şi faci. Omul care îşi ia soarta în mâini, după părerea mea, ăla este liberal. Poate să fie cel mai sărac om din ţara asta. Ideea că liberalii sunt doar bogaţii şi oamenii de afaceri este greşită profund. Este vorba de iniţiativa individuală', a afirmat Diaconu.

Referitor la o posibilă reîntoarcere a sa în PNL în cazul schimbării conducerii partidului, fostul senator liberal Mircea Diaconu a menţionat că nu va face asta.

'Nu mai revin nicăieri, pentru că există un fel de ... cuvânt să-l numesc, un fel de contract invizibil dacă vreţi. (...) Această poveste a debutat aşa, aşa rămâne. Şi nu pot după asta, cu sufragiul public şi cu ajutorul public, să mă mut în altă parte sau să fac altfel. (...) Nu fac asta orice ar fi', a spus el.

Mircea Diaconu s-a aflat, sâmbătă, în vizită electorală în judeţul Constanţa, întâlnindu-se cu simpatizanţii săi în portul turistic de la Mangalia şi în parcul Casei de cultură din municipiul Constanţa.

Tag-uri: Mircea Diaconu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mai, 2014
Horia Nabot
Diaconu este un oportunist de Putere dependent
... va risipi niște procente în voturile dreptei - așa procedează un trădător patent - halal, cu-n astfel de element !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ