Mircea Geoană: România trebuie să adopte cea mai protectivă lege privind achiziţia terenurilor agricole

| 15 ian, 2014

Senatorul PSD Mircea Geoană consideră că România trebuie să trateze subiectul liberalizării vânzării de terenuri agricole către cetăţeni străini cu mare precauţie şi să se revină în Parlament asupra legii în domeniu, astfel încât România să adopte cea mai protectivă reglementare legislativă.

'Constat cu regret că preşedintele Băsescu preferă să abordeze subiectul în mod electoral, făcând propuneri inaplicabile - nu se poate să avem o legislaţie adoptată care să aibă 27 de variante diferite - în loc să convoace un CSAT care să se aplece asupra acestei probleme extrem de importante. Sunt convins că senatorii şi deputaţii din comisiile de specialitate, alături de colegii din Ministerul Agriculturii, vor găsi cea mai bună formulă legislativă pentru a apăra interesele cetăţenilor României', a transmis Mircea Geoană într-un comunicat de presa.

Tag-uri: csat, Mircea Geoană, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ