Daciana Sârbu este susţinută pentru un nou mandat în Parlamentul European de filialele PSD şi UNPR

| 15 ian, 2014

Europarlamentarul social-democrat Daciana Sârbu va fi susţinut de organizaţiile PSD şi UNPR din judeţul Hunedoara pentru obţinerea unui nou mandat în Parlamentul European, potrivit anunţului făcut miercuri de liderii celor două filiale.

Preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a declarat, într-o conferinţă de presă, că decizia de a susţine candidatura Dacianei Sârbu este motivată de activitatea pe care aceasta a avut-o în Parlamentul European.

"Este un europarlamentar cu o activitate deosebită. S-a zbătut pentru problemele ţării şi ale judeţelor pe care le-a reprezentat. Credem să este un om care ne poate reprezenta cu demnitate în această funcţie", a afirmat liderul PSD Hunedoara, citat de Agerpres.

La rândul său, preşedintele UNPR Hunedoara, Mihail Rudeanu, a spus că activitatea europarlamentarului Daciana Sârbu o recomandă pentru un nou mandat.

"Calităţile doamnei Sârbu sunt importante, ea face parte din familia acestei regiuni. A susţinut că România trebuie să fie mai bine reprezentată şi recunoscută în Parlamentul Europei, ca un factor de decizie. A fost singurul parlamentar care a intervenit şi a susţinut acest lucru", a explicat Rudeanu.

Filialele judeţene ale PSD şi UNPR Hunedoara au încheiat miercuri un acord de colaborare, în care este menţionată şi susţinerea la alegerile europarlamentare din luna mai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ