Dragnea se întâlneşte cu liderii din teritoriu ai PSD

| 17 ian, 2014

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a anunţat vineri că se întâlneşte cu liderii locali ai partidului pentru a discuta despre problemele pe care le au în comunitatea respectivă, inclusiv despre descentralizare, transmite Agerpres.

'Discutăm despre starea organizaţiei din fiecare judeţ, discutăm despre relaţiile cu colegii din USL. O să avem o discuţie foarte tranşantă şi foarte clară. Discutăm şi despre descentralizare, pentru că este un proiect la care nu renunţăm. O să aşteptăm motivarea CCR (privind proiectul de lege referitor la descentralizare - n.r.) şi o să continuăm. Vedem ce spune Curtea, modificăm ceea ce ne spune Curtea în legea respectivă, pentru că nu cred că poate fi declarat neconstituţional procesul în sine de descentralizare', a explicat preşedintele executiv al PSD.

Dragnea a prezentat şi calendarul întâlnirilor cu liderii social-democraţi din teritoriu.

'Astăzi ne întâlnim cu 11 judeţe, săptămâna viitoare o să mai am trei întâlniri cu trei grupuri, în aşa fel încât joi seară să finalizez discuţiile. Marţi o să ne întâlnim la Bucureşti cu o parte dintre ei. Miercuri o să mă văd cu al treilea grup la Craiova după-amiază şi joi o să am întâlnire cu ei la Focşani sau la Iaşi', a precizat Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, despre candidaţii social-democraţi la alegerile europarlamentare se va discuta în şedinţa Comitetului Executiv de la sfârşitul lunii, urmând a fi finalizate şi evaluările potenţialilor candidaţi.

Este vorba şi de prezenţa care va fi la europarlamentare, asta va influenţa rezultatul fiecărui partid. Sigur o să avem un număr de europarlamentari mai mare decât cel pe care îl avem acum', a susţinut Dragnea.

El a adăugat că membrii PSD care vor candida la europarlamentare trebuie să fie buni politicieni, să stăpânească procedurile europene şi regulile din Parlamentul European.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ