Dragnea: Vom avea mai mulţi europarlamentari decât acum

| 17 ian, 2014

Şeful campaniei electorale a PSD pentru europarlamentare, Liviu Dragnea, a început, vineri, o serie de patru întrevederi cu reprezentanţii filialelor judeţene a PSD în perspectiva alegerilor din mai, el arătând că în mod sigur social-democraţii vor avea mai mulţi europarlamentari decât acum, informează Mediafax.

"Am început întâlnirile cu colegii din judeţe. O să am patru întâlniri. Am preferat să nu invit toate judeţele odată, pentru a putea realiza discuţii mult mai aplicate şi mai eficiente, adică vreau să am timp să discut cu fiecare judeţ absolut toate probelemele pe care le are comunitatea respectivă", a spus Dragnea, la începtul întrevederii, care se desfăşoară la sediul central al PSD.

El a precizat că vineri va avea întrevederi cu 11 filiale judeţene, iar săptămâna viitoare, marţi, va mai avea loc o întrevedere tot la Bucureşti. El a adăugat că miercuri va avea loc a treia întrevedere, la Craiova, iar ultima întâlnire va avea loc joi, la Focşani sau la Iaşi.

Întrebat dacă PSD speră să aibă un număr mai mare de europarlamentari decât în prezent, Dragnea a precizat: "Despre cifră vorbesc la Comitetul Executiv, unde o să finalizăm evaluările".

"E vorba şi de prezenţa care va fi - asta va influenţa şi rezultatul fiecărui partid. Eu cred că o să avem sigur un număr de europarlamentari mai mare decât cel pe care îl avem acum, să sperăm mult mai mare decât e cazul", a spus Dragnea.

PSD are în acest moment 11 europarlamentari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ