Ponta: Şeful campaniei PSD la PE e Dragnea, când vine din Israel. Antonescu: Nu când, dacă...

| 13 ian, 2014

Victor Ponta şi Crin Antonescu au glumit luni pe seama lui Liviu Dragnea, aflat în vizită oficială în Israel, unde ia parte la funeraliile lui Ariel Sharon, Ponta precizând că Dragnea va fi şeful campaniei PSD la PE când vine din Israel, în timp ce Antonescu l-a completat spunând: "Nu când, dacă..."

La finalul conferinţei, când cei doi se ridicaseră pentru a părăsi sala, un jurnalist l-a întrebat pe liderul PSD, Victor Ponta, în glumă, dacă PSD o va numi pe Gabriela Firea şefă de campanie la alegerile europarlamentare, aşa cum a procedat PNL, în cazul lui Petrache.

"Şeful nostru de campanie la europarlamentare este domnul Dragnea", a răspuns Ponta în primă instanţă. "Când se întoarce din Israel", a adăugat premierul, în timp ce se pregătea să părăsească sala.

Răspunsul său a fost completat de liderul PNL, Crin Antonescu, care i-a replicat, râzând: "Nu când, dacă...". Ponta a primit, la rândul său, râzând, replica lui Antonescu, transmite Mediafax.

Israel a fost prima destinaţie a lui Gigi Becali înainte de a fi condamnat la închisoare, fiind una din ţările cu care România nu are acord de extrădare.

Vicepremierul Liviu Dragnea reprezintă Guvernul României la funeraliile fostului premier israelian Ariel Sharon.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ