Gabriela Firea: Am semnat un protocol cu preşedintele PNL Ilfov; demisia mea nu mai are rost

| 15 ian, 2014

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat miercuri că a semnat cu preşedintele PNL Ilfov un protocol care stabileşte un mod de lucru colegial iar în aceste condiţii demisia ei din partid nu mai are rost.

'Aseară târziu am semnat un protocol USL la Ilfov împreună cu preşedintele PNL Ilfov. Sunt absolut convinsă că din acest moment lucrurile vor intra în normalitate şi pe un făgaş pe care şi l-au dorit cetăţenii atunci când ne-au votat atât la alegerile locale, cât şi la parlamentare. Nici nu vreau să mă gândesc la ce s-ar întâmpla dacă acest protocol semnat aseară şi avizat de copreşedinţii USL nu s-ar respecta, nu iau în calcul această variantă. Eu sunt optimistă din fire şi de aceea merg pe soluţia pozitivă, aşa am fost de fiecare dată', a declarat Firea la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că protocolul semnat stabileşte un mod colegial de lucru între PSD şi PNL.

'Pe mine m-a interesat mai puţin partea de negociere foarte concretă vizând funcţii, virgule la cifre, m-a interesat mai degrabă să stabilim un mod de lucru colegial, ceea ce este cel mai mare câştig, am obţinut ca în Ilfov să funcţioneze USL nu doar la nivel de teorie, ci şi în practică. Ne-am spus fiecare ce am avut în faţă, am lămurit anumite aspecte, pentru că şi lipsa de comunicare sau comunicarea prin intermediul presei poate să dăuneze unei relaţii şi cred că în acest moment trebuie să dovedim fiecare în parte că avem maturitate, că avem scopuri şi idealuri comune şi chiar dacă vom candida pe liste separate, totul este ca ceea ce am promis deja să îndeplinim', a afirmat senatorul PSD.

Gabriela Firea a spus că este un om care iubeşte pacea şi îi place ca întotdeauna în jur să fie armonie. Întrebată dacă s-a răzgândit în privinţa demisiei sale din PSD, Firea a spus că aceasta nu mai are rost.

'Există un singur om important în România care se răzgândeşte, eu nu sunt nici atât de importantă şi nu prea îmi place termenul. Pur şi simplu, având în vedere că toate cele semnalate de mine s-au rezolvat şi în special modul de a lucra şi comunica, nu mai are rost o demisie', a susţinut ea.

Gabriela Firea a anunţat vineri că a demisionat din PSD. 'Începând cu data de astăzi, 10 ianuarie 2014, am demisionat din toate funcţiile deţinute în cadrul PSD, respectiv vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte al organizaţiei judeţene Ilfov, precum şi din calitatea de membru al partidului. Am luat această hotărâre după 24 de ore de la decizia PNL de a accepta colaborarea în plan local cu PDL, reacţionând la conflictul din USL Ilfov prin promovarea preşedintelui PNL Ilfov în funcţia de coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile europarlamentare, timp în care niciun lider al PSD nu a luat poziţie faţă de acest demers flagrant de rupere a USL', explica Firea într-un comunicat de presă.

Tag-uri: Gabriela Firea, Ilfov, PNL, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ