Mircea Roşca (PNL): Diferenţa între Antonescu şi Iohannis este făcută de cel ce poate crea emoţie

| 21 iul, 2014

Vicepreşedintele PNL Mircea Roşca a declarat luni că ambele propuneri ale partidului pentru cursa prezidenţială, respectiv Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, îndeplinesc 'anumite condiţii', însă diferenţa dintre cei doi este dată de capacitatea lor de a 'crea emoţie'.

''Amândoi îndeplinesc anumite condiţii, diferenţa între ei este făcută de cel ce poate crea emoţie pentru că eu consider că în România alegerile prezidenţiale se vor câştiga în turul doi tot pe o stare emoţională. Diferenţa se face aici - cine poate genera şi cine nu poate genera. Fiecare dintre ei are ce nu are celălalt. Din punctul meu de vedere, este bine pentru partid că suntem în situaţia de a alege între doi oameni puternici', a afirmat Mircea Roşca.

El susţine că membrii PNL Prahova, organizaţie pe care o conduce, nu au 'neapărat' un mandat pentru votul din cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente, ci fiecare va vota 'în funcţie de cum le spune gândul, strategia personală, sufletul şi aşa mai departe'.

Întrebat cum va vota, Mircea Roşca a invocat secretul votului, precizând însă că va opta pentru candidatul care are capacitatea 'să învingă camarila pesedistă, să-l învingă pe Victor Ponta în turul doi'. 

Delegaţia Permanentă a PNL se reuneşte luni pentru a stabili candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale.

Pe 28 iunie, în cadrul Congresului PNL, Klaus Iohannis şi Crin Antonescu au fost propuşi pentru cursa prezidenţială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ