Mircovici: Dezbaterile generale pe buget în plenul reunit încep luni, la ora 12,00

| 14 dec, 11:34

Plenul reunit al Parlamentului îşi începe lucrările luni, la ora 12,00, cu dezbateri generale pe proiectul legii bugetului de stat pentru 2016.

De la ora 16,00 este programată o scurtă şedinţă a Camerei Deputaţilor, în care se va vota bugetului acestui for legislativ pentru anul viitor, la finalul acesteia continuând plenul comun. 

"Biroul permanent al Camerei a aprobat de principiu un program pentru toată săptămâna. Luni, de la ora 12,00, va fi plenul comun al Camerei şi Senatului, până la 15,00 dezbateri generale pe buget, de la 15,00 la 16,00 grupuri parlamentare, de la 16,00 la 16,30 este un plen al Camerei pentru dezbaterea bugetului Camerei, cu vot final la sfârşitul şedinţei. Este o condiţie la dezbaterea bugetului general - votarea înainte a bugetului Camerei. De la 16,30 până la 19,00 va continua plenul comun", a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici, la finalul şedinţei Biroului permanent. 

El a adăugat că marţi se reiau discuţiile în plenul comun pe bugetul de stat pe 2016, de la ora 10,00, programul fiind stabilit până la ora 24,00, dar este posibil să fie modificat. 

"La buget nu se ştie niciodată dacă durează o zi sau o săptămână. Miercuri avem şedinţă de plen comun pe buget de la 10,00 până la 14,00, când ar putea să fie votul final. Dacă dezbaterile la buget nu se termină miercuri, vom continua plenul comun şi joi", a menţionat Mircovici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ