Miron Mitrea cere să iasă din spatele gratiilor

| 29 feb, 09:47

Miron Mitrea a făcut o nouă cerere de eliberare condiţionată care va fi analizată de judecătorii de la Tribunalul Medgidia.

Miron Mitrea este la a doua încercare de a ieşi mai repede din spatele gratiilor, după ce în urmă cu două săptămâni solicitarea făcută de el a fost respinsă de judecători pentru că nu erau îndeplinite condiţiile.

Prima cerere a fost făcută de domnul Mitrea fără să treacă prin Comisia din penitenciar, la cererea dânsului. Cea de-a doua a trecut prin comisia de penitenicar.

Prima cerere a fost respinsă că instanţa a considerat că n-a executat jumătate de pedeapsa, mai avea nevoie de două zile. Această condiţie este îndeplinită, acum, transmite RomâniaTV.

Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, Lucrărilor Publice şi Locuinţei în perioada 2000-2004, a fost acuzat de DNA de luare de mită, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, în legătură directă cu infracţiunea de corupţie, uz de fals.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ