Miting de protest împotriva Antenei 3 din cauza atacurilor mediatice asupra lui Andrei Pleşu

| 14 mar, 2014

Sub sloganul „Deschideți cărțile, închideți Antenele”, organizatorii precizează „Protestul este o reacţie a societăţii civile după linşajul mediatic la adresa lui Andrei Pleşu. Aduceţi şi o carte!”

Mișcarea de protest va avea loc duminică, cu începere de la ora 18.30, în Piața Universității.

„Asasinatul moral la valorilor culturale şi atacul repetat la adresa civilizaţiei trebuie să înceteze! Duminică, începând cu ora 18:30, în Piaţa Universităţii (la Fântâna de la Arhitectură) din Bucureşti vă invităm la un PROTEST APOLITIC în favoarea CĂRŢII şi împotriva ANTENEI 3. Protestul este o reacţie a societăţii civile după linşajul mediatic la adresa lui Andrei Pleşu. Aduceţi şi o carte!“, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

"Ne vedem duminica la 18.30 in Piata Universitatii la mitingul de solidaritate cu Andrei Plesu. Mi-ar placea sa avem curajul de a rosti dorinta ca Andrei Plesu sa fie candidatul Dreptei la alegerile prezidentiale de anul acesta!", a scris pe reţeaua de socializare jurnalistul Robert Turcescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 2014
Liviu
Plesu nu merita nici un fel de sustinere este un turnător care acum pozează in victima...
14 mar, 2014
jenescu sergiu
ce mizerie!
Ce e propaganda asta ipocrita? Cum as faci miting pentru asta? E absurd.
14 mar, 2014
ronny
mi-e sila!
asta e o alta dovada ca sustinatorii lui basescu au depasit de mult orice limita a bunului simt. nu au nici un fel de limita atunci cand vor sa isi satisfaca interesele. mi-e sila!
14 mar, 2014
pacepa
hai pa plesule
CINE MAMA DRACULUI ESTE ASTA DE I SE DA O ASA IMPORTANTA ??????CE A AFCUT ASTA MAH?????A SCHIMBAT INIMI??A SALVAT VIETI OMENESTI??????SA NE LASE DRACULUI CU INTELECTUALII SAI CA ALTELE SUNT ADEVARATELE PROBLEME ALE ROMANIEI DE AZI NU PLESU DIN FUNDUL CURTII......
14 mar, 2014
otilia
va faceti de ras, basistii au ajuns sub orice critica

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ