Antena 3 pierde încă un proces. Obligată să plătească 10.000 de euro daune morale Oanei Schmidt Hăineală

| 25 mar, 2014

Postul Antena 3 a pierdut procesul deschis în urmă cu un an de zile de Oana Schmidt Hăineală, fost șefă a Consiliului Superior al Magistraturii. Decizia poate fi contestată cu apel, în termen de 30 de zile.

Potrivit deciziei Tribunalului București, pronunțată ieri, Antena 3 va trebui să-i plătească procurorului Oana Schmidt Hăineală despăgubiri în valoare de 10.000 de euro pentru “prejudiciul moral” cauzat.

Ce spune decizia instanței:

“Admite în parte acţiunea. Obligă pe pârâtă la plata, către reclamantă, a sumei de 10 000 Euro, cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul moral. Respinge, ca neîntemeiat, capătul 3 de cerere, privind obligarea pârâtei la publicarea hotărârii pronunţate. Cu drept de apel, în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va înregistra la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică.”

2013. Antena 3, amendată de două ori de CNA pentru atacurile la adresa Oanei Schmidt Hăineală

Reamintim că, anul trecut, Oana Schmidt Hăineală a reclamat de mai multe ori postul Antena 3 la CNA. Iar în urma sesizărilor fostului șef CSM, postul Antena 3 s-a ales, în luna februarie, cu o amendă de 15.000 de lei și cu una de 20.000 de lei, în luna iulie a anului trecut.

Despre cele două sancțiuni aplicat de CNA

La sfărșitul lunii februarie, cu puțin timp înainte ca Hăineală să deschidă procesul împotriva Antei 3, televiziunea de știri a trustului Intact a fost sancționată de CNA cu 15.000 de lei pentru linșaj mediatic la adresa unor magistrați, printre care se numărau Oana Hăineală, Cristi Danileţ şi Alina Ghica.

Amenda de 20.000 de lei a fost acordată de CNA pentru atacurile la adresa Oanei Schmidt Hăineală din 22 de emisiuni difuzate de Antena 3, în iulie 2013.

Citeşte mai mult pe Pagina de Media.

Tag-uri: antena 3, cna
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ