Mozilla vrea să lanseze un smartphone low cost de 25 de dolari

| 24 feb, 2014

Mozilla a prezentat la Barcelona un prototip al unui telefon mobil inteligent de doar 25 de dolari, destinat statelor în curs de dezvoltare, transmite BBC.

Mozilla, celebră pentru browser-ul său Firefox, a încheiat un parteneriat cu producătorul de cipuri low-cost Spreadtrum din China. Modelul propus de Mozilla va putea rula aplicaţii şi va avea acces la Internet, adresându-se oamenilor care, în prezent, cumpără smartphone-uri low-cost în statele emergente în creştere rapidă.

Mozilla se va confrunta cu o concurenţă puternică din partea brandurilor mai mari, care ar urma să lanseze noi modele la Mobile World Congress, ce se desfăşoară în Barcelona.

Mozilla susţine că noul model va redefini piaţa telefoanelor mobile low-cost.

De asemenea, Mozilla a anunţat smartphone-uri de vârf, care utilizează dispozitive de la Huawei sau ZTE.

Livrările de telefoane mobile inteligente au crescut în ritm anual cu 41%, la aproape un miliard de unităţi în 2013, conform companiei de cercetare de piaţă Strategy Analytics.

Tag-uri: Mozilla
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ