MUNICIPIUL PLOIEŞTI se va constitui parte civilă în dosarul în care sunt cercetaţi Sebastian Ghiţă şi Iulian Bădescu

| 21 iul, 14:49

Municipiul Ploieşti se va constitui parte civilă în dosarul instrumentat de DNA în care deputatul Sebastian Ghiţă şi fostul primar Iulian Bădescu sunt urmăriţi penal pentru fapte care au legătură cu obţinerea unei finanţări ilegale de la bugetul local de către CSU Asesoft Ploieşti, transmite Agerpres.

 

Consilierii locali au votat marţi un proiect de hotărâre privind constituirea municipiului Ploieşti ca parte civilă, cu suma de 1,5 milioane lei.

Potrivit raportului de specialitate ataşat Hotărârii, DNA a transmis o adresă Primăriei Ploieşti prin care informează autorităţile asupra faptului că există o anchetă în curs privind acordarea către Asociaţia Basket Club Asesoft Ploieşti, cu încălcarea dispoziţiilor legale, a unei finanţări nerambursabile suplimentare de la bugetul local de 1,5 milioane lei.

Totodată, prin această adresă procurorii solicită ca municipiul Ploieşti să comunice dacă se constituie parte civilă.

În acest context, consilierii locali au votat în şedinţă extraordinară un Proiect de Hotărâre prin care îşi dau acordul ca Ploieştiul să se constituie ca parte civilă, cu suma de 1,5 milioane lei, proiectul fiind aprobat cu 13 voturi pentru şi două abţineri.

Municipiul Ploieşti s-a mai constituit parte civilă şi în dosarul în care Iulian Bădescu a fost trimis în judecată pentru mai multe fapte de corupţie comise atât în perioada cât a fost edil cât şi în calitate de senator, unele dintre ele în legătură cu premierea, din bugetul local, a echipei Petrolul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iul, 15:37
Robert Georgescu
ptr George:da...progres Romania
Laura Codruța Kovesi și procurorii DNA pierd tot mai multe bătălii cu Sebastian Ghiță! După ce a scăpat de interdicția de a părăsi județul, impusă de DNA, mai multe firme ale lui Ghiță au scpăat de sechestrul impus de procurori.
21 iul, 14:56
palada pufulet
sunt nascut la Tele(a)ga...
gasca de la Ploiesti se conduce dupa principiul lui Ponta:scapa cine poate....
21 iul, 15:07
George Stoica
sa inteleg ca este o noua mare victorie a deputatului fata de DNA?
eu nu ma prea pricep,sunt la fel de pregatit ca si Ponta
felcer

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ