Nicușor Constantinescu a anunțat că va ataca, în instanță, interdicţia de a părăsi țara

| 16 ian, 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a anunţat că va ataca, astăzi, în instanţă interdicţia DNA de a părăsi ţara timp de 30 de zile. El spune că suferă de o boală gravă, care poate fi tratată doar în SUA.

Nicuşor Constantinescu a fost ridicat, joi, de procurorii anticorupţie, el fiind suspectat de plăţi ilegale în valoare de 5 milioane de euro.

Acesta susţine că a obţinut deja viza de la Ambasada SUA pentru a pleca la tratament, având în vedere că în Europa nu ar fi găsit soluţii la problemele sale de sănătate. Aşa că azi va ataca ordinul de interdicţie de a părăsi ţara, emis pe numele său de procurori.

Nicușor Constantinescu este urmărit penal pentru plăţi ilegale în valoare de 5 milioane de euro. Cei mai mulţi bani, în jur de 13 milioane de lei, au ajuns în puşculiţa unor asociaţii şi cluburi sportive. Restul s-au dus pe împăduriri, pepiniere şi închirieri de maşini.

Nicușor Constantinescu a fost audiat de DNA, miercuri, timp de aproximativ o oră şi jumătate.

El a declarat, la ieşirea de la DNA, că va face plângere la Parchet pentru modul în care a fost ridicat, „ca un animal”, de către procurori. Președintele CJ Constanța îi acuză pe aceștia de abuz şi poliţie politică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ