Radu Mazăre despre Nicuşor Constantinescu: E grav bolnav, trebuia să plece în SUA

| 15 ian, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, îi ia apărarea lui Nicuşor Constantinescu, despre care spune că este grav bolnav şi că trebuia să plece de urgenţă în Statele Unite pentru a fi operat. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a fost ridicat de DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă că este urmărit penal pentru abuz de serviciu.Procurorii au dispus măsura obligării de a nu părăsi țara pentru o perioadă de 30 de zile.

"E inadmisibil ce se întâmplă, Nicuşor Constantinescu a arătat analizele medicale făcute în Germania acum două săptămâni. E foarte bolnav. Avocatul i-a zis procurorului că  Nicuşor trebuie sa plece de urgenţă să facă o operaţie în America, i-a zis şi unde şi cum, e o problemă de viaţă şi moarte. Procurorul a zis bine, iar apoi a scris în referatul în care i se interzice parasirea ţării că Nicusor Constantinescu a vrut să fugă în America”, a spus Mazăre la România TV.

El a comentat şi acuzaţiile aduse acestuia, pe care le-a numit „bazaconii”, „caraghioslâcuri”. De asemenea, primarul Constanţei a mai spus că România e condusă de Servicii, că avocaţii şi procurorii ascultă ordinele acestora.

„Oricum, acuzaţiile de acolo sunt caraghioslăcuri. E într-un dosar cu mine, cu terenuri, unde suntem acuzaţi că am fi furat peste 100 de milioane de euro. Bazaconii, că a plantat pomii de la staţiunea de cercetare, că a plantat pomi fructiferi. Nimic serios. Eu vă zic. România e condusă de servicii, de securişti, ceea ce era Securitatea în timpul lui Ceauşescu e procuratura acum. Nu ştiu ce au cu Nicuşor, ce au şi cu mine, procurorii acţionează la ordin, sunt şantajaţi, sunt puşi prin intermediul Serviciilor”, a concluzionat Mazăre, potrivit RomâniaTV.net.

Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este cercetat penal pentru că ar fi făcut plăţi nelegale, din bani publici, de peste 5 milioane de euro. Banii ar fi fost direcţionaţi spre asociaţii sportive, fundaţii, pentru închiriere de maşini sau plantare de pomi sau închirierea de maşini. Baronul de Constanţa este acuzat şi de abuz în serviciu, într-un dosar în care a încercat să preia clădirea Centrului Militar Zonal Constanţa, după ce a oprit finanţarea instituţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 2014
emilian
hoti!!!!
Da , e bolnav ca I s-a urcat in bibilica sangele de la ciuma rosie
Dar ce boala are de numai in America se vindeca hoti de coruptie ?
Si Mazare e la fel de hot ca toti pesedisti , hotia e pe prima pagina a acestui partid de borfasi

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ