Nicuşor Constantinescu a scăpat. Decizia de ultimă oră a judecătorilor

| 20 feb, 18:06

Ordonanța de reținere pentru 24 de ore a președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a expirat vineri la ora 17,00, înainte ca magistrații Tribunalului Constanța să se pronunțe cu privire la emiterea sau nu a mandatului de arestare preventivă.

Potrivit avocatului lui Nicușor Constantinescu, clientul său nu va pleca acasă, acesta rămânând la tribunal până va afla decizia judecătorilor.

Nicușor Constantinescu este cercetat penal de procurorii DNA — Serviciul teritorial Constanța pentru comiterea a cinci infracțiuni. Inculpatul este acuzat, conform DNA, de abuz în serviciu (trei infracțiuni, din care două în formă continuată), constituire a unui grup infracțional organizat, coruperea alegătorilor (două infracțiuni), conflict de interese (zece infracțiuni, din care cinci în formă continuată), precum și de tentativă la abuz în serviciu, în formă continuată.

În urma unor percheziții ale procurorilor anticorupție derulate joi timp de circa șapte ore la CJ Constanța, Nicușor Constantinescu a fost dus la sediul DNA — Serviciul teritorial Constanța, iar după aproape două ore de audieri acesta a fost reținut, fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Citeşte şi: STENOGRAME: Circuitul şpăgii în dosarul în care sunt implicaţi şefiI de la CFR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ