Noua Ordine Mondială s-a instaurat: CINE va conduce lumea în viitor

| 09 sep, 10:34

Cine are petrolul conduce lumea. Este o afirmație pe care trebuie să o luăm în serios. Există invenții de mare importanță cu ajutorul cărora s-ar putea produce energie liberă sau alternativă. De ce se preferă sursele clasice de energie? Pentru că numai așa poți avea controlul omenirii.

Toți inventatorii care au realizat dispozitive pentru obținerea energiei alternative sau libere au dispărut sau au murit în condiții misterioase.

De ce nu se pun în practică invențiile lui Tesla, referitor la energia liberă? 23% din populația globului este de religie musulmană. Această religie este reprezentativă în 48 de țări și este în continuă expansiune.

Islamul Arabic, Wahabbi este una dintre cele mai puternice organizații mondiale care a promovat islamul radical. În ultimii 10 ani, a cheltuit peste 70 de miliarde de dolari, pentru acest scop.

Frăția Musulmană este o altă organizație care este infiltrată în SUA. Se spune că are legături influente și cu autoritățile de la Casa Albă. În lume există 350 de bănci islamice, în 75 de țări, scrie efemeride.ro.

Arabia Saudită este membru FMI, cu drepturi depline, dar nu a prezentat nici un raport cu privire la exorbitantele sume obținute din petrol. Arabia Saudită este o putere care face jocurile din umbră. În anul 2014, SUA au încheiat un acord cu această țară, în care Arabia Saudită a impus condiții drastice americanilor. De la petrol s-a ajuns la condiții politice.

Citeşte şi: Baba Vanga a profeţit Noua Ordine Mondială: Ţara care va SALVA LUMEA

Să nu uităm faptul că Arabia Saudită are legături privilegiate cu Rusia. Se preferă o astfel de situație, robinetul se deschide sau nu, după placul arabilor, în condițiile în care există multe surse pentru a abține energie liberă sau alternativă.

Arabia Saudită face de mult politica în Orientul Mijlociu și mai nou, prin presiunile pe care le face asupra marilor puteri ale lumii, prin prețul barilului de petrol.

Acest joc al prețului barilului de petrol, influențează în mod dramatic alte economii. În afară de cele occidentale, Iranul a înregistrat mari pierderi economice, cauzate de politica impusă de Arabia Saudită.

Rusia curtează Arabia Saudită, pentru că, în mod direct, piața petrolului depinde de ceea ce dictează Arabia Saudită. Cine are curajul de a supăra Arabia Saudită? Ce consecințe ar fi?

Marile proiecte americane sunt condiționate de prețul pe care Arabia Saudită îl impune barilului. Sunt analiști economici care susțin că economia americană este în cădere liberă și din cauza prietenilor arabi care impun regulile. Există o conspirație care va duce unde? Ce se urmărește?

Citeşte şi: Ultima previziune făcută de BABA VANGA ce se referă la România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 oct, 16:46
Ioan
Portita spre castiguri! Chiar si oamenii obisnuiti, fara experienta in afaceri, pot castiga bani cu acest sistem cu totul revolutionar! Nu e nevoie sa recrutati oameni sau sa construiti retele! Castigul depinde numai si numai de dvs! Va asteptam in echipa noastra! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
13 sep, 08:54
Tavi
Munca la domiciliu
Sa stii ca in mod paradoxal, tocmai dorinta de a reusi rapid si frica de esec te fac sa stagnezi si sa nu iti atingi scopul. Vei constata ca RABDAREA si PERSEVERENTA sunt un miracol si produc miracole. Cautam colaboratori, castiguri din prima luna, te astept cu un mail “Info” pe adresa: [email protected] sa te convingi. Oferim si solicitam seriozitate. Va oferim curs GRATUIT.
13 sep, 01:42
Maria
De senzatie
Oportunitate revolutionara pentru toti! Nu stiu daca ai vazut pana acum aceasta oferta, dar te asigur ca e cea mai serioasa la ora actuala! Suntem acum un fenomen in Romania, pentru ca oamenii s-au convins de eficienta acestui sistem, oameni care deja au incasat bani si i-au si cheltuit! Acum poti si tu sa incepi! Te astept sa imi ceri detalii la adresa mea de email [email protected]
12 sep, 14:41
gina
contract
Vrei sa castigi niste bani postand reclame pe net 1-2 ore/zi ? Oferim contract si scrisoare de recomandare. Relatii la [email protected] sau [email protected]
10 sep, 01:54
Lute
Oferta de munca Online
Robi, Adrian Dobrica si Dana... SA VA BAG PU14 -N GAT, CU OFERTA SI AFACEREA LA CHEIE SI COLABORAREA VOASTRA, SA COLABOREZ CU PU14-N GURA VOASTRA!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ