Nu ştiai asta! Ce se întâmplă dacă pui un măr într-o supă?

| 28 apr, 2014

Merele sunt un super fruct. Se spune că dacă mănânci un măr nu mai ai nevoie de doctor. Sunt pline de fibre si antioxidanti, beta-caroten si vitamina C, au putine calorii, nu contin grasimi si colesterol.

Dincolo de a fi un ingredient ideal intr-o dieta sanatoasa si in deserturi delicioase, merele pot sa iti fie si altfel de ajutor.

1. Marul pastreaza prajitura pufoasa si proaspata

Indiferent ca este vorba de o prajitura cumparata sau de una facuta cu mana ta, poti sa o pui la pastrare, in frigider, cu o jumatate de mar langa ea, scrie foodstory.ro.

2. Marul iti salveaza o supa prea sarata

Ti-a scapat din greseala prea multa sare in supa sau intr-o mancare cu sos? Stii probabil de trucul cu cartoful, dar poti incerca si un mar. Pune cateva felii de mar in oala si lasa-le sa fiarba impreuna cu mancarea timp de 10 minute. Vor absorbi toata sarea in exces.

3. Marul coace alte fructe

Ai banane sau alte fructe inca crude? Le poti coace rapid daca le pui intr-o punga de hartie impreuna cu un mar. Este un truc vechi, dar eficient, datorita etilenei eliberate de mar, care va coace fructele. Singurele pentru care nu se aplica regula sunt :ananasul si portocalele.

Citeste mai mult aici.

Tag-uri: măr, mere, prajituri, supa
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ