O nouă filmare "loveşte" în credibilitatea lui Nicuşor Dan: Apare alături de un prieten al şefului Clanului Sportivilor

| 21 sep, 12:52

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, apare într-o înregistrare video, prezentată de Dan Budeanu, alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial, prietenul din copilărie al lui Robert Nica, şeful Clanului Sportivilor.

Dana Budeanu explică faptul că Nicuşor Dan, din anul 2018, a interzis să se mai construiască terenuri pe fostele sere Berceni, motivând că este spaţiu verde. Fostele sere au trecut în 2011, printr-un PUZ, la categoria 'curţi, construcţii'. Apoi, în 2018, au trecut printr-un PUZ la Robert Nica, unul dintre liderii clanului Sportivilor. Candidatul la Primăria Capitalei a contestat doar PUZ-ul din 2018, nu şi pe cel din 2011.

"Nu a contestat PUZ-ul din 2011, a contestat doar PUZ-ul din 2018, bucăţica domnului Nica. S-a dus să salveze un colţişor. Procedura de atac este una perversă, pentru că tu în momentul în care ataci astfel pierzi sigur. Specialitatea caracatiţei domnului Nicuşor Dan este să piardă în urma unei înţelegeri.

Citeşte şi Nicuşor Dan dă noi explicaţii în scandalul înregistrărilor: "E comic că acuzele astea vin de la PSD"

Ca să pierzi, tu dai în judecată în aşa fel încât să poţi să pierzi. Din secunda în care tu ataci PUZ-ul, ăia nu mai pot să vândă, dar pot construi în continuare. Ăla trebuie să ajungă la un acord cu tine, pentru că la cartea funciară apare acest litigiu. Toţi dezvoltatorii imobiliari care urmăresc acum Verdictul sunt pe scaun de leşinaţi, pentru că sunt în aceeaşi situaţie sau au fost cu Nicuşor Dan. Aşadar, el face această acţiune, îţi blochează posibilitatea de a vinde, tu faci orice ca să ajungi la o înţelegere, după care el pierde.

Singurul lucru pe care poţi să-l faci e să-l blochezi pe ăia să nu vândă. Nimic pentru cetăţeni", mai afirmă Dana Budeanu.

Cătălin Grigore deține agenția imobiliară "SudRezidenţial" şi este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din Capitală. Acesta a copilărit în Berceni, în zona care astăzi este cunoscută ca Metalurgiei Park şi este prieten din copilărie cu unul dintre liderii clanului Sportivilor, mai exact Robert Nica, scrie RomâniaTV.net.

Citeşte şi Noi înregistrări în scandalul de trafic de influenţă: Nicuşor Dan a fost avertizat că Mihai Mitrache e un interlop

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ