O studentă ar putea primi o despăgubire record, după un grav accident de circulaţie

| 20 noi, 2013

Despăgubiri record pentru o tânără care şi-a pierdut un braţ într-un accident rutier. Un milion de euro solicită fata Companiei Naţionale de Autostrăzi. Curtea de Apel Bucureşti trebuie să ia astăzi decizia istorică.

Compania de Autostrăzi ar putea fi obligată să despăgubească victima unui accident.Tânăra care şi-a pierdut un braţ cere daune de un milion de euro.

Compania Naţională de Drumuri este obligată să despăgubească o studentă cu un milion de euro. Tânăra din Constanţa şi-a pierdut o mână într-un accident, care a avut loc în 2006 în preajma Crăciunului.

Tribunalul București a obligat Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi la plata a 1 milion de euro către Georgiana Elena Ghegeliu, o tânără care și-a pierdut mâna dreaptă într-un accident de circulaţie.

Calvarul Elenei Ghegeliu, o studentă la Drept din Constanța, a început în a doua zi de Crăciun, în 2006. Elena era cu prietenul ei, într-o mașină Dacia, pe drumul naţional care duce spre Brașov, la km 34, scrie sursazilei.ro.

Potrivit informațiilor din dosar, prietenul ei a încercat să evite coliziunea cu BMW, rămas neidentificat, care intrase pe sensul lor de mers și a tras dreapta de volan. În acel moment, a scăpat mașina de sub control, iar autovehiculul s-a oprit într-un parapet metalic de pe marginea drumului, care era deteriorat. Parapetul a străpuns portiera dreaptă a autoturismului şi i-a intrat fetei în mână. Medicii i-au amputat brațul fetei.

Poliţiştilor şi procurorilor braşoveni le-a luat 5 ani să soluționeze definitiv cauza, dar au stabilit clar că prietenul Elenei, Claudiu Ionuț Ion nu se face vinovat de accident. Mai mult, s-a stabilit că vina accidentului o poartă administratorul drumului, adică CNADNR. Acest lucru rezultă şi din expertiza tehnică – auto dispusă în dosarul penal de la Brașov, ale cărei concluzii au fost însușite de toate părțile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ