Oamenilor lui Băsescu le scapă adevărul despre Ponta: E prea bun!

| 28 iun, 2014

Controversatul fost consilier prezidențial, Adrian Rădulescu, mai cunoscut pentru implicarea sa în achiziționarea sutelor de hectare prin care s-a realizat moșia prezidențială de la Nana, are probleme cu disciplina de partid.

Obișnuit cu inițiativa și prerogativele lărgite ale consilierilor de la Cotroceni, Adrian Rădulescu se descurcă greu cu propaganda ordonată pe linie de partid, de la centru. Recent a și scăpat frumusețe de porumbel – sau poate a făcut-o intenționat?- contestând ordinul primit pe linie de partid direct de la Udrea, de a critica și a trage în guvern și în Victor Ponta din orice poziție. Punând pentru o clipă între paranteze calitatea sa de lider județean al PMP, Adrian Rădulescu s-a exprimat -după spusele sale- ca om de afaceri cu experiență lungă, criticând ordinul de atacare al măsurii de reducere a CAS, care este de fapt foarte bună.

Nu că ar fi avut nevoie oareșicine de această confirmare, căci de prea mult timp se comentează absolut orice inițiativă a guvernului după modelul bancului cu iepurașul, cu șapcă sau fără șapcă. De altfel a devenit evident încă de la finele anului trecut că pe măsură ce rezultatele economice bune ale guvernului au devenit vizibile și pe plan extern, în țară s-au întețit atacurile și comentariile răuvoitoare. Pentru prima oară, însă, aprecierile de genul celor făcute de Adrian Rădulescu vin chiar din interiorul opoziției, la modul laudativ la adresa premierului văzut ca deopotrivă un premier și un politician puternic.

„Mulţi îmi spun că sunt un politician bun pentru că sunt imparţial şi nu întotdeauna sunt de acord că trebuie să-i critici pe unii numai pentru că sunt la putere sau că sunt în opoziţie. Porcăria asta care apare pe ordinea de zi, transmisă în toată ţara de-ai noştri de la centru, în care în conferinţele de presă să spunem ce mare prostie că Guvernul Ponta reduce CAS-ul, este o mare porcărie. Eu, ca om de afaceri şi cu experienţă lungă, pot să vă spun că această iniţiativă nu este decât una bună şi binevenită”, a declarat Adrian Rădulescu pentru Jurnalul de Dâmbovița.

Declarația este de două ori remarcabilă: în primul rând că vine însoțită de critici dure la adresa propagandei și atacurilor lipsite de onestitate, din tabăra proprie, o tactică denumită de Rădulescu foarte plastic, ca o mare porcărie, pe de altă parte că aceste aprecieri vin în contextul boicotului liberal la adresa aceleiași măsuri de reducere a CAS. PNL nu numai că nu a salutat și nu a considerat benefică decizia luată de guvernul condus de Victor Ponta, dar au și absentat masiv de la votarea acestei măsuri în Parlament, o formă de sabotaj politic remarcată de analiștii și observatorii scenei politice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 iun, 2014
Basamac
Porcul rama pentru a-si gasi destinul...
Adriane nici nu stii ce magar incepi sa fii !
28 iun, 2014
irina slaveanu
Radulescu
Nu oamenii lui Basescu spun asemenea tampenii, ci cameleonii din jurul lui!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ