Oana Vasilescu, reţinută de DNA în dosarul Alinei Bica

| 24 noi, 2014

Oana Vasilescu, fostă membră în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din ANRP, a fost reţinută pentru 24 de ore de procurorii DNA în dosarul în care fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost arestată preventivă în legătură cu retrocedarea unui teren din Capitală.

Oana Vasilescu a fost chemată luni la sediul DNA, unde procurorii au audiat-o mai multe ore, după care a fost scoasă cu cătuşele la mâini şi dusă în arestul Poliţiei Capitalei.

Ea a făcut parte - alături de Alina Bica, actualii deputaţi Cătălin Florin Teodorescu şi Marko Attila, fostul şef al ANRP Crinuţa Dumitrean, precum şi Remus Baciu, Lăcrămioara Alexandru, Sergiu Diacomatu şi Dragoş Bogdan - din comisia care în martie 2011 a aprobat să-i plătească omului de afaceri Stelian Gheorghe suma de 377.282.300 lei, reprezentând despăgubiri pentru un teren de 13,0535 ha situat în Bucureşti, zona Plumbuita, deşi, în realitate, acel teren valora mult mai puţin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ