Obiectivul pe 2024 - află detalii despre transplantul de păr Q-FUE

| 09 feb, 16:52

Pentru cei care și-au propus ca în acest an să facă un pas spre schimbarea look-ului, pentru cei care suferă de alopecie și caută soluții, clinica bucureșteană Dr. Felix Hair Implant este locul în care magia se poate întâmpla. Magia în sensul în care intervențiile de implant de păr înseamnă redobândirea podoabei capilare.

Iată detalii despre transplantul de par Q-FUE pot interesa pe cei aproape pregătiți să facă acest pas.

  1. Consultația este gratuită

Poate fi efectuată online, ceea ce va lămuri imediat după care este planul de intervenție. Pacientul află toate detaliile de interes și descoperă, cu mare bucurie și entuziasm, că există o cale de scăpare. Adică își poate redobândi aspectul, părul, aparent câțiva ani din viață, pentru că toată această schimbare are și efect de întinerire.

  1. Metoda este una modernă, cu rezultate garantate

A existat o vreme când cei care sufereau de alopecie găseau ca variantă de tratare intervențiile chirurgicale din afara țării. Nu știau însă că o mare diferență o face tehnica abordată. În acest sens, este bine de știut mai multe despre Q-FUE. Este vorba despre posibilitatea de a opera fără să rămână cicatrici. De altfel, foliculii de păr sunt recoltați de la pacient din zona occipitală și implantați fir cu fir în zonele necesare. Totul este despre muncă manuală și de mare migală, ceea ce asigură rezultate foarte bune, mai bune decât în alte cazuri.

Pacientul se poate întoarce la viața sa obișnuită foarte repede, nu rămâne cu cicatrici și recuperarea sa este una foarte rapidă de asemenea. Despre tehnica aceasta putem afla mai multe direct de la sursă. Site-ul oficial este www.drfelixhairimplant.ro.

Te poți mulțumi o viață cu lipsa părului sau iei o decizie și în 6 luni ai o schimbare de look vizibilă

Cam așa am putea rezuma ce se întâmplă ca diferență, la 6 luni după intervenția de implant de păr. În cazul bărbaților nu este vorba de lungimea părului, cât de faptul că scalpul să fie acoperit uniform. În cazul doamnelor, este evident că se dorește par mai des și mai bogat, dar în principal își doresc independența de tot felul de metode care le ajută să acopere, să mascheze lipsa părului și scalpul tot mai evident și mai gol. După 6 luni de la intervenție părul este vizibil crescut.

De la această clinică pot fi solicitate serviciile de implant de păr, dar nu doar pentru cap. Sunt servicii de nișă care îi vizează pe domni sau exclusiv pe doamne. Pot fi solicitate spre exemplu servicii de implant de sprâncene sau barbă.

Cât costă luxul de a întoarce parcă timpul și a recâștiga podoaba capilară? Serviciile medicale de aici sunt premium, atât în ceea ce privește servicii de consultanță, pre și postoperatorie. Costurile diferă pentru că fiecare caz este diferit, gradul de extindere al alopeciei fiind diferit de la pacient la pacient. De asemenea, contează și calitatea foliculilor ce pot fi recoltați sau dacă este cazul de a găsi un pacient compatibil.

Costul îl putem afla specific pentru cazul nostru, solicitând din pagina oficială o consultație.

Contact:

[email protected]

0720254368

 

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ