Obreja, ameninţat cu moartea de SOV. "Mi-a zis: Moldovenii mei s-ar putea să-ţi ia gâtul!"

| 12 feb, 2014

Arestat pentru 29 de zile pentru că i-ar fi cerut un milion de euro lui Sorin Ovidiu Vântu, pentru a-l ajuta să scape de închisoare, Rudel Obreja spune că el însuşi a fost victima controversatului om de afaceri, care l-ar fi ameninţat cu moartea.

Rudel Obreja se află în arest, sub acuzaţia de trafic de influenţă, însă fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box consideră că a fost victima unei înscenări puse la cale de Sorin Ovidiu Vântu, potrivit RomâniaTv.net.

Într-un interviu acordat ziarului Libertatea din spatele gratiilor, Rudel Obreja a declarat: "A fost o măgărie a DNA, o înscenare realizată prin intermediul lui Sorin Ovidiu Vântu, în scopul de a-şi obţine reducerea pedepsei în alt dosar. SOV, acelaşi om care ştiţi bine câţi oameni a înşelat".

El a explicat şi de unde provine informaţia că ar fi cerut un milion de euro. "Aveam nevoie de cash şi urma să-i vând, pentru un milion de euro, drepturile litigioase ale unor evrei bogaţi. N-am primit de la el nici un euro, deşi Vântu", a mai spus el.

Mai mult, Obreja susţine că a fost ameninţat cu moartea de SOV: "Mai că-mi punea milionul de euro în braţe. La un moment dat, SOV mi-a zis: «Ia banii, Rudele. Dacă nu, moldovenii mei s-ar putea să-ţi ia gâtul»".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ