Rudel Obreja a fost eliberat din arest

| 05 mar, 2014

Judecătorii nu i-au prelungit mandatul de arest preventiv al lui Rudel Obreja şi l-au transformat în arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box aşteaptă judecarea recursului DNA în dosarul de trafic de influenţă în care este judecat.

DNA a cerut marţi prelungirea arestării cu încă 30 de zile pentru RUDEL OBREJA, însă judecătorii Tribunalului Bucureşti, care au rămas în pronunţare, au decis miercuri respingerea acestei cereri, transformând mandatul de arest preventiv în arest la domiciliu.

Perioada pentru care care Rudel Obreja nu va avea voie să depăşească perimetrul locuinţe este de 30 de zile.

RUDEL OBREJA a fost arestat preventiv pe 5 februarie, pentru 29 de zile, fiind urmărit penal pentru trafic de influenţă. Judecătorii au admis o propunere de arestare formulată de procurorii DNA, reţinându-l pe fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box după ce acesta a fost denunţat de Sorin Ovidiu Vîntu."În cauză există date şi probe din care rezultă indicii rezonabile potrivit cărora, în perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014, suspectul Obreja Rudel a pretins de la un denunţător suma de 1.000.000 euro. În schimbul sumei pretinse de 1.000.000 euro a lăsat să se creadă că are influenţă asupra judecătorilor din completul învestit cu soluţionarea unui dosar aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, astfel încât îi va determina să pronunţe o hotărâre favorabilă denunţătorului. Hotărârea respectivă avea în vedere judecarea recursului declarat de denunţător, în calitate de inculpat în respectiva cauză penală, împotriva unei soluţii de condamnare la pedeapsa închisorii", se arăta într-un comunicat al DNA.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ