Oprea: Antonescu explică ce a discutat într-o întâlnire care nu a avut loc

| 14 ian, 2014

Jignirile aduse preşedintelui Traian Băsescu de liderii USL nu ţin loc de argumente, iar Crin Antonescu a explicat marţi ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc, afirmă purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea.

"Domnul Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc. În acest context, este de aşteptat ca în curând şi domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta să facă declaraţii despre o întâlnire la care nici domnia sa nu a participat. Jignirile aduse domnului preşedinte Traian Băsescu de liderii USL nu ţin loc de argumente. Referitor la pactul pe minciuni pe care l-a propus domnul Crin Antonescu în această seară, precizăm că domnul preşedinte Traian Băsescu nu a minţit niciodată cetăţenii, ci şi-a susţinut punctele de vedere. Apreciem, însă, că în această seară domnul Crin Antonescu şi-a luat angajamentul şi în numele domnului prim-ministru Victor-Viorel Ponta de a nu-i mai minţi pe români', a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, conform Agerpres.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi seară că preşedintele Traian Băsescu a făcut afirmaţii 'grave şi profund neadevărate', întrucât niciun partener din Uniunea Europeană şi NATO nu a sugerat vreodată că România e cu un picior în prăpastie sau că e la un pas să fie izolată pe plan internaţional.

Şeful statului afirmase anterior că România se află 'la un pas de a fi izolată' şi atrăsese atenţia asupra faptului că Parlamentul European va adopta hotărâri care să sancţioneze ţările care nu respectă statul de drept şi criteriile de la Copenhaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ