Oprea: Traian Băsescu nu a avut nicio întâlnire cu reprezentanţi ai Gazprom pe întreaga durată a mandatelor

| 16 ian, 2014

Traian Băsescu nu a avut nicio întâlnire cu reprezentanţi ai companiei Gazprom pe întreaga durată a mandatelor de preşedinte, susţine purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea.

'În ultima zi, postul de televiziune Antena 3 a pornit o nouă campanie de manipulare şi intoxicare la adresa preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, încercând să inducă opiniei publice ideea că s-a folosit de demnitatea funcţiei pentru a obţine relaţii contractuale între reprezentanţii companiei Gazprom şi fiica domniei sale, doamna Ioana Băsescu. Pentru a informa corect opinia publică, menţionez că domnul preşedinte Traian Băsescu nu a avut nicio întâlnire cu reprezentanţi ai companiei Gazprom pe întreaga durată a mandatelor domniei sale de preşedinte al României. Mai mult decât atât, doamna Ioana Băsescu a devenit notar public în anul 2007, când tatăl domniei sale era deja preşedinte al României', precizează Oprea, într-o declaraţie transmisă Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui menţionează că actul notarial nu este un contract, ci reprezintă legalizarea unui document.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ