Ordonanţa privind fiscalizarea bacşişului, ANULATĂ

| 08 mai, 16:24

Partidul Naţional Liberal va anula ordonanţa privind fiscalizarea bacşişului când va ajunge la putere, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul Cezar Preda, copreşedinte al PNL Buzău.

El susţine că 'acest act normativ reprezintă un gest de imagine al guvernului Ponta', care vine de la demnitari care 'nu numai că nu dau bacşiş, ci alţii le plătesc consumaţia'.

'În momentul în care va veni la putere, PNL va anula ordonanţa fiscalizării bacşişului, pentru că este o operaţiune strict de imagine a guvernului. Oamenii care au emis această ordonanţă sunt ferm convins că nu şi-au plătit nici măcar consumaţia de când sunt demnitari, darămite să mai dea şi bacşiş. Nu cred că este vreo deosebire să ceri bon fiscal şi pentru darul dat la nuntă', a mai spus Cezar Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ