Parlament: 173 de amendamente la bugetul pe 2016, admise în comisiile de specialitate

| 11 dec, 22:21

Un număr de 239 de amendamente au fost depuse la proiectul de buget pe 2016, până vineri seară, iar dintre acestea 173 au fost admise în comisiile de specialitate, a declarat senatorul Viorel Arcaş, preşedintele Comisiei de buget-finanţe, transmite Agerpres.

"Faţă de anii trecuţi, când aveam câte 12.000, acum avem 239 de amendamente depuse, din care 173 au fost admise în comisiile de specialitate, 47 respinse şi 19 nediscutate. Din acestea, cele mai multe le regăsim la MDRAP şi la Ministerul Transporturilor", a precizat Arcaş. 

Cât priveşte programul, el a arătat că în comisiile de specialitate au loc dezbateri generale. 

"De mâine dimineaţă, la ora 9,00, începem dezbaterile pe ordonatori de credit, care vor dura mâine şi poimâine şi sperăm să încheiem duminică seară, să stăm până când se termină totul, să ne încadrăm în programul stabilit de Birourile permanente şi luni să putem depune raportul. După depunerea raportului, să poată începe dezbaterile chiar luni seară, să-l dezbatem în plen", a menţionat senatorul Viorel Arcaş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ