Patru trenuri de călători staţionează în diferite gări, din cauza deraierii unui marfar

| 22 aug, 2014

Patru trenuri de călători staţionează vineri în mai multe gări, pe rute spre nord-vestul ţării, din cauza deraierii unui tren de marfă cu 28 de vagoane, pe ruta Voşlăbeni - Izvorul Mureşului, în noaptea de joi spre vineri, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Compania a luat această decizie de oprire a trenurilor, deoarece secţia de circulaţie Voşlăbeni - Izvorul Mureşului este dotată doar cu linie simplă, iar echipele de intervenţie desfăşoară, în prezent, operaţiuni de repunere pe şină a locomotivei.

Până la restabilirea circulaţiei, trenul IR 1945 (Mangalia - Satu Mare) staţionează în Siculeni de la ora 00,25, trenul IR 1642 (Dej - Bucureşti Nord) staţionează în Gheorghieni de la ora 02,12, trenul IR 1641 (Bucureşti Nord - Dej) staţionează în Siculeni de la ora 03,00, iar trenul IR 407-2 (Episcopia Bihor - Braşov) staţionează în Voşlăbeni de la ora 06,33. Trenul IR 1644, Sighetu Marmaţiei - Bucureşti Nord şi trenul internaţional 366-1, Braşov - Budapesta circulă pe rută deviată, precizează CFR SA, într-un comunicat remis AGERPRES.

Conducerea CFR SA a anunţat, vineri dimineaţă, că pasagerii au primit sprijin din partea angajaţilor companiei, care au distribuit călătorilor apă, cafea şi sandvişuri.

Pasagerii care nu mai doresc să continue călătoria vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefecutat, precizează compania.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ