PDL a decis să îl propună pe Dumitru Oprea candidat la şefia Senatului

| 10 mar, 2014

BPN al PDL a decis, luni, să îl propună pe senatorul Dumitru Oprea candidat la preşedinţia Senatului, a anunţat prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

"Azi am decis să propunem un candidat pentru preşedinţia Senatului, e o poziţie de respect faţă de instituţie. Îl vom propune pe domnul profesor senator Oprea. Această poziţie a noastră este foarte uşor de diferenţiat de poziţia premierului, care a aplicat o palmă către propriul partid mergând pe o propunere din afara partidului", a precizat Predoiu după şedinţa BPN al PDL.

El a precizat că democrat-liberalii îl "aruncă" în luptă pe Oprea, "cu şansa de a demonstra" că PDL "are resurse" şi că procentul mic pe care democrat-liberalii îl au în Senat "nu trebuie să fie un handicap".

Predoiu a precizat că nu este vorba despre "o răzgândire" a democrat-liberalilor după ce preşedintele PDL sugera luni dimineaţă că partidul nu va avea un candidat pentru şefia Senatului.

Vasile Blaga a declarat înainte de şedinţa BPN că, atunci când ai 20 de senatori, aşa cum are PDL, "nu ai pretenţia să conduci Senatul".

"Când ai 20 de senatori nu ai pretenţia să conduci Senatul României, dar vom vota împotriva oricărei propuneri care va veni din partea PSD", a spus luni dimineaţă Vasile Blaga.

Întrebat despre candidatura lui Tăriceanu pentru şefia Senatului, Blaga a arătat că acesta este "un solist" şi că dacă PSD îl propune democrat-liberalii votează împotrivă.

Tag-uri: pdl, senat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ