PDL-ul lui Iohnannis ii face hoti pe studenti si pe cei din diaspora, pentru ca au votat pe liste suplimentare

| 05 noi, 2014

ACL-ul lui Klaus Iohannis acuza ca s-au fraudat 1 milion de voturi, spunand ca toti cei care au votat pe liste suplimentare sunt hoti.  Asta, in conditiile in care exista acum un soft care verifica CNP-urile celor care au votat pe liste suplimentare.

 

 

Ce inseamna, de fapt, acuzatia ACL?

- ca studentii, care au votat pe liste suplimentare, sunt hoti si au fraudat
- ca cei din diaspora, care au votat pe liste suplimentare, sunt hoti si ei
- ca cei care au mers la tara, la parinti, si au votat acolo, sunt hoti
Este incredibil tupeul, dar si greseala de comunicare si strategie.
Mai ales ca, acum, ACL-ul cheama lumea in strada impotriva Guvernului, pentru aglomeratiile din sectiile de vot in care au votat 1 milion de oameni pe liste suplimentare - adica, diaspora, studenti, navetisti etc
Asta, in conditiile in care Guvernul a anuntat deja suplimentarea cabinelor de vot, a personalului si a stampilelor, precum si formulare online penru declaratia pe propria raspundere.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 2014
Skysfury
LOL
Tanti Luiza, ati scris acest articol din proprie initiativa? Poate ar trebuii sa postati si o dovada, un link oficial prin care se confirma spusele dvs. Ca minciuni sunt destule in ziua de azi si nu cred ca pune botu' cineva la cele 3-4 fraze...Sunt unul care a votat pe listele suplimentare si sincer nu ma simt afectat de acest articol, ci doar de scopul pentru care a fost realizat !
06 noi, 2014
Irod
Sa fim seriosi...
Nici macar cei din tabara PSD nu au fost atat de prosti, in afara de Victor Ponta sa zica asta, sa nu mai vorbim de cei din ACL, care au fost intotdeauna mai diplomati. Dumneavoastra si PSD-ului chiar va e frica de diaspora ca dracului de tamaie. 200000 de voturi pentru Iohannis chiar ar putea rasturna balanta prostiei din tara. Romanii din strainatate au o viziune mai obiectiva asupra situatiei si le e parca mai usor sa discearna intre un mahalagiu plagiator si un om serios si educat. Nu mai inventati stiri, ca nu are rost. Aici pe internet nu mai prostiti pe nimeni, doamna.
06 noi, 2014
mariana
p s e
nu mai le bagati cuvinte in gura deoarece nu pe noi ne/au facut hoti pe voi cei ce pupati hoti in fund iar pe cei cinstiti incercati sa/i discreditati dar nu veti reusi hotilor si mincinosilor a h l

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ