Alegeri PREZIDENŢIALE 2014. Dragnea: 99% dintre cei care au votat pe listele suplimentare au votat cu Iohannis

| 06 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi că i s-a părut ciudat numărul mare de voturi de pe listele suplimentare din 2 noiembrie, chiar şi în judeţul Teleorman, şi a arătat că va fi mai atent în turul doi al prezidenţialelor de unde vor veni autocare, microbuze, trenuri.

Alegeri prezidenţiale 2014.  "Mie mi s-a părut puţin ciudat, la Cluj, 25.000 de oameni au votat pe listele suplimentare brusc. Şi la Teleorman au fost mulţi pe listele suplimentare. Bine, noi am fost mândri că a devenit dintr-o dată atracţie turistică, dar o să fim mai atenţi în turul 2. Eu nu spun că nu s-a votat corect, dar ştiu că cei de pe listele suplimentare mai mult de 99% au votat cu Klaus Iohannis. Nu e foarte greu să-ţi dai seama când faci analiza serioasă la secţiile de vot din cei care votează pe listele suplimentare. Nu ştii fiecare cum a votat, dar într-o secţie de vot îţi cam ştii electoratul şi, când vezi că acolo au venit în plus faţă de alte tururi de scrutin nişte cetăţeni care nu erau din localitate şi un număr de voturi pentru Klaus Iohannis, sigur că te gândeşti la asta. Dar eu cred ca Teleormanul, dezvoltându-se foarte mult, a devenit o atracţie turistică. O să fim mai atenţi în turul 2, dacă vin autocare, vin microbuze, vin trenuri, o sa ne uităm de unde vin', a declarat Dragnea, la sediul central al PSD, citat de Agerpres.

El a adăugat că a primit sesizări de la colegi, nu numai în Teleorman. 'Peste tot s-a verificat, nu s-a găsit nimic. Eu nu am spus că a fost ilegal, ci am constatat aşa... Noi nu am fost atenţi la cine cum circulă, dar am stabilit acum să fim mai atenţi să vedem ce se întâmplă cu excursiile astea şi în Cluj şi prin Iaşi. Eu nu am făcut acuzaţii, nu am folosit cuvântul ăsta, am făcut observaţii', a arătat liderul social-democrat.

Întrebat dacă vor fi date indicaţii clare în ziua votului să fie observate autocarele, microbuzele, el a răspuns afirmativ. 'Da, în sensul asta le-am spus tuturor colegilor mei, o să le spun şi celor de astăzi - printre alte activităţi pe care le facem, fireşti de campanie, să ne uitam şi la asta', a subliniat vicepremierul Dragnea.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. BEC: În diaspora, Klaus Iohannis a obţinut 46,2%, iar Victor Ponta 15,9%

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ