Peisaje spectaculoase într-un parc naţional din Brazilia FOTO/VIDEO

| 17 oct, 2014

Parcul Naţional Lençóis Maranhenses din Brazilia situat pe coasta nord-estică, oferă una dintre cele mai spectaculoase privelişti naturale din lume.

Printre dunele de nisip alb, care pot ajunge la 40 de metri înălţime, sunt presărate lagune în care se oglindeşte cerul, acestea fiind singurele elemente care deosebesc acest peisaj de unul complet deşertic, potrivit huffingtonpost.com.

b


Lagunele au o adâncime de până la 4 metri şi ating o temperatură de 30 de grade Celsius, putând fi folosite uneori pentru scăldat. Vastul teritoriu pustiu este deschis celor care doresc să îl exploreze.

c


Dunele şi lagunele din acest parc se intend pe o suprafaţă de peste 1.500 de kilometri pătraţi.

Păsările şi broaştele ţestoase sunt des întâlnite, iar înotul este posibil în locurile cu apă suficient de adâncă. Puteţi să vă plimbaţi pe jos sau cu bicicleta, dar este recomandat să apelaţi la un ghid pentru a nu vă rătăci în acest peisaj deşertic ce pare ireal.

d

f

g

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ