VIDEO Paris Hilton, victimă a unei FARSE CRUDE în cadrul unui show TV

| 01 iul, 17:39

Paris Hilton îi dă în judecată pe realizatorii unei emisiuni de la o televiziune din Egipt după ce a căzut victimă unei farse cât se poate de dure, conform starpulse.com.

Vedeta s-a urcat la bordul unui avion pentru un zbor de agrement deasupra Dubaiului și a fost filmată cu o cameră ascunsă în timp ce pilotul anunța că aparatul de zbor este pe cale să se prăbușească, iar o altă persoană aflată în avion chiar a deschis ușa din spate a aparatului de zbor și s-a aruncat cu o parașută.

Paris Hilton a trecut prin spaima vieții ei, conform înregistrărilor. Vedeta plângea și țipa în timp ce pilotul executa o coborâre în picaj pentru a simula prăbușirea iminentă.

Farsa a fost pusă la cale de realizatorul egiptean de televiziune Ramez Galal, aflat și el în avion.

În cele din urmă avionul a aterizat în siguranță iar Paris Hilton, încă zdruncinată de experiență, a încercat forțat să zâmbească, spunându-i realizatorului tv că-l va omorî.

Portalul TMZ.com publică informația că după această experiență vedetei Paris Hilton îi este frică să se mai urce într-un avion. Conform declarațiilor vedetei, farsa era aproape să se transforme într-o tragedie pentru că pilotul a dus avionul în picaj foarte aproape de apele Golfului Persic, redresându-l în ultimul moment.

Tag-uri: farsa, paris hilton, video
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ