Pentru ce sumă vrea Lennox Lewis să revină în ring

| 10 oct, 2013

Fostul campion mondial al greilor, britanicul Lennox Lewis, a declarat, joi, că este gata să boxeze cu unul dintre fraţii Klitschko pentru o bursă de 100 de milioane de dolari, a anunţat publicaţia Daily Mail.

"Vreau aceşti bani şi suntem în discuţii. I-am spus promotorului meu că pot fi pregătit în şase luni. I-am explicat că pentru o sumă bună pot să ies din pijama. Bursa unui astfel de meci ar trebui să fie de 100 de milioane de dolari. Pe Vitali l-am mai bătut şi aş prefera să mă întâlnesc cu fratele lui", a spus Lewis, în vârstă de 48 de ani, care nu a mai boxat din 2004, conform Mediafax.

Lennox Lewis a asistat la sfârşitul săptămânii trecute, la Moscova, la întâlnirea dintre Wladimir Klitschko şi rusul Alexander Povetkin, în care ucraineanul şi-a păstrat centurile WBA, IBF, WBO şi IBO la categoria grea.

Fraţii Vitali şi Wladimir Klitschko deţin în momentul de faţă majoritatea centurilor la categoria grea, dar au promis că nu vor lupta niciodată unul împotriva celuilalt.

Cu un an înainte de a se retrage, Lewis l-a învins pe Vitali Klitscho, la Los Angeles, într-un meci controversat în care arbitrul a oprit meciul din cauza faptului că ucraineanul avea nasul spart şi îi curgea sânge.

Dacă Lennox Lewis ar câştiga lupta cu unul dintre fraţii Klitschko l-ar detrona pe americanul George Foreman, redevenit campion mondial al greilor la 48 de ani, în 1994, după ce l-a învins pe Michael Moorer. Pugilistul britanic a câştigat 41 din cele 44 de partide la profesionişti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ