Prinţul Paul şi Remus Truică, implicaţi într-un dosar de retrocedări ilegale. Prejudiciul se ridică la 136 milioane de euro

| 09 dec, 10:10

UPDATE Prejudiciul estimat în dosarul lui Remus Truică, în care este imiplicat şi Prințul Paul, s-ar ridica la 136 de milioane euro, au declarat surse judiciare. DNA a efectuat miercuri percheziţii la domiciliul afaceristului Remus Truică dar şi la Prinţul Paul, într-un dosar de retrocedări ilegale . Prinţul Paul a fost internat, miercuri, la Spitalul de Urgenţă Ploieşti după ce a început să se simtă rău în timp ce se îndrepta spre DNA Braşov.

UPDATE Remus Truică a fost dus cu mandat la DNA Brașov pentru audieri.

Potrivit surselor citate, Marius Marcovici, fost consilier al lui Tăriceanu, în dosarul lui Remus Truică.

Dosarul este instrumentat de DNA Brașov și a fost disjuns din cel al lui Viorel Hrebenciuc.

DNA a anunțat miercuri că procurorii efectuează nouă percheziții în municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2006 — 2015.

"(...) Sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis miercuri.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Citeşte şi: Prințul Paul, internat în spital în timp ce procurorii fac percheziţii la domiciliul său

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ